Amerglass 32

DKK245.000,00( Forhandling )

Sælges

28/02/2020

21140822

Kontakt sælger

Annonce Description

MIRELA er en Amerglass 32, som er en hollandsk bygget motorbåd. Båden er bygget i 1976, og er vedligeholdt rigtigt godt siden – og har derudover indvendigt fået en overhaling blandt andet ved styrepult og pantry. Billederne taler stortset for sig selv.

Båden er udstyret med bovpropel og to motorer, så du kan vende den på en fem-øre. Begge motorer er ferskvandskølet, kommer fra Perkins og yder hver 86 HK. Aldrig har de svigtet os.

Komforten ombord er ganske stor med alt bådens udstyr – herunder blandt andet varmt/koldt vand, oliefyr, kortplotter fra Simrad, PLC-styring med touchskærm og inverter til 220V under sejlturen.

Bådens udstyr:
I båden finder du udstyr, som har stor værdi – ikke bare pengemæssigt, men også for komforten ombord.
Blandt andet kan du navigere efter en SIMRAD kortplotter, hvor du kan indlægge en rute, som båden sejler efter. Derudover kan du via. bådens AIS system se andre både med AIS – herunder størrelse, kurs og fart – og de kan se samme information om dig.

Via PLC-styringen med touchskærm på styrepulten, kan du blandt andet styre kabinelyset i både styrehuset, lanterner, ferskvandspumpe og tømme sortvandstanken. På samme skærm kan du også se beholdningen i bådens tre tanke; dieseltank (400 liter), ferskvandstank og sortvandstank. Der er monteret nye vinduesviskere med fuld individuel styring på de 2 forruder, og blæser til forruderne styres ligeledes via PLC-skærmen. Båden er fantastisk nem at manøvrere, da styringen kan foregå både via joystick, ror og de 2 motorer.

Derudover medfølger:
Bådvogn
Redningsveste
Fortøjninger
Forstærket kaleche
Fendere
2 nye batterier

Udstyrsliste:
Bovpropel
Simrad kortplotter
PLC-styring
Inverter
Varmvandsbeholder
Oliefyr
Opgraderede vinduesviskere
Landstrøm
Anker
Elektrisk ferskvandspumpe
Selcelledrevne udluftning i kahytten

Nej