New York

daycruiser

Daycruiser

En daycruiser er en mellemting mellem en motorbåd og en speedbåd. Det er oftest ikke en båd der er brugt meget, hvis du skal på lange ferieture med båden. Den er god hvis du skal på sejlferie og har en overnatning. Den har ofte en indenbords motor, men du kan også finde daycruiser med udenbords motor, så er det ofte en meget kraftig motor der er sat på. Den  er typisk fra 20 til 30 fod lang og er nem at sejle.

Her ses eksempel på en daycruiser

Billedet viser et eksempel på en båd på 22 fod. Der er tale om en Monterey som er et kendt mærke indenfor både. Det er en amerikansk båd. På denne model er der mulighed for at opsætte en kaleche som gør det rart at sejle både i høj sol, som giver en god skygge og ligeledes i dårligt vejr, som beskytter mod regn og vind.

På vandet

Der er fin mulighed for at stå på vandski og lave andet sjov på vandet, da størrelsen af båden er helt perfekt – specielt hvis der vælges en størrelse på omkring 23-24 fod. Tube er også sjovt og børnene elsker at sidde i en tube og måske falde i vandet på den.

Der findes mange brugte daycruiser til salg for en pris mellem 100.000 og 400.000 – du får meget båd for pengene og prisen afhænger naturligvis af alderen på båden. Køb gerne en båd fra 2008 og frem med et lavt antal timer på tælleren.  Gerne under 300 timer. Husk at sikre at båden løbende har været serviceret og vedligeholdt og naturligvis specielt, at motoren er blevet løbende serviceret. Har båden været på land over vinteren er det også en stor fordel. Både har ikke har godt af at ligge i vandet vinteren over.

Held og lykke med køb eller salg af din daycruiser – en super fed båd.