New York

motorsejler

Motorsejler

En motorsejler er ikke en speedbåd, men heller ikke en sejlbåd. Det er en turbåd med sejl og motor. De fleste der vælger at købe denne type sejlbåd er ofte familier, der har behov for meget plads, når de skal ud at sejle. Hvis man skal på sejlerferie så er det en fordel at komme afsted på ferie i en stor båd. En stor båd hvor der er meget plads og det er der hvis man vælger at købe en motorsejler. Mange køber båden fordi man kan ændre den så den kan sejle med motor. Det giver ikke altid helt den samme sejloplevelse som hvis det udelukkende er en sejlbåd, hvor du kun kan sejle for sejl.

her er en motorsejler

Motorsejler

Køb af sejlbåd

Hvis du er interesseret i at købe en motorsejler så kan du gøre det HER

På denne hjemmeside som har køb og salg af brugte og nye både kan du finde mange forskellige bådtyper.

Husk når du køber båden, at den er tilpasset din families ønsker til sejlads. Der skal være god plads til at i kan overnatte i din motorsejler. Alle skal kunne hjælpe med at sejle båden. Det er sjovest hvis alle ombord på båden har opgaver. Hvis du er interesseret i at læse mere om sejlads så er der en rigtig god hjemmeside der hedder Dansk Sejlunion. Klik på linket for at komme til siden og blive klogere på alt omkring det at sejle.

Kom i gang med at sejle

Hvis du er begynder og gerne vil i gang med at sejle så kan du melde dig ind i en sejlklub. Du kan også søge en masse information på nettet om sejlads. Det bedste er at kende nogle der har en båd, der kan tage dig med ud at sejle de første mange gange. Har de en motorsejler og du gerne vil købe en sådan båd er det helt optimalt hvis du kan sejle med dem.

Afsted med dig – ud på havet og nyd det.