New York

Om os

Om os og formål med baadhandel.dk

Her kan du læse mere om os på baadhandel.dk. Endvidere omkring formålet med Baadhandel.dk.

Formålet med baadhandel.dk er at få sælger til at møde køber. Dette med henblik på at indgå en handel af både eller andet indenfor sejlads. Vi stiller blot en platform til rådighed som køber og sælger kan få fornøjelse af. Vores udgangspunkt for etablering af siden er, at det skal være enkelt at oprette en annonce hvis ens båd skal sælges. Der skal ligeledes være mulighed for at tilføje mange oplysninger. Derved kan en potentiel køber være godt rustet til at tage dialogen med sælger og før båden skal ses første gang. om os.

Væsentligt er det, at køber let og enkelt kan søge sig frem til den rette båd – eksempelvis ved at søge på alle både på en gang, hvilket gøres HER. Derfor har vi  fokus på at der kan søges på mange forskellige kriterier.

En sidste væsentlighed er, at det skal være gratis at oprette en annonce. Hvis man vil betale for en Plusannonce er der en række fordele ifm. synligheden af annoncen.

Baadhandel.dk er startet op i august måned 2018. Vi synes der manglede en konkret side, udelukkende med fokus på køb og salg af både, speedbåde, daycruiser, sejlbåde og alle typer af både. De eksisterende sider kan være en smule rodet at søge på. Ikke alle alternative sider er gratis at anvende. Dette vil vi gerne ændre med denne side.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os eller om os – ris eller ros så kontakt os gerne. Det nemmeste er at sende os en mail på admin@baadhandel.dk så kontakter vi dig indenfor 24 timer og ofte vil vi kontakte dig meget hurtigere.

baadhandel.dk er ejet af Datacompany ApS, CVR. nr. 31266947

Kontakt os